Ook dit jaar organiseert Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill weer een vier uur durende spinningmarathon. Op donderdag 14 maart as, worden de spinning fietsen van 18:00u tot 22:00u in beweging gezet voor het goede doel Alpe d’Huzes.

De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan Team Hannibal en Samen voor ad6 die namens de deelnemers het bedrag aan Alpe d’Huzes ver zullen dragen. Team Hannibal en Samen voor AD6 fietsen 14 maart in Fitland met de instructeurs SAMEN NAAR DE TOP!

Iedereen is vrij om mee te doen voor de duur die hij of zij wil, alle kleine beetjes helpen!

Het doel van de avond is een zo groot mogelijk sponsor bedrag op te halen voor het goede doel Alpe d’Huzes. Doe mee als individu of als team en vraag je omgeving jou te sponsoren voor dit ontzettend goede doel in de strijd tegen kanker!

De sponsor bijdrage voor:

Individuele deelnemers:
1 uur = 15,- euro
2 uur = 20,- euro
3 uur = 25,- euro
4 uur = 30, euro

Voor bedrijven :
1 uur = 20,- euro
2 uur = 25,- euro
3 uur = 30,- euro
4 uur = 35,- euro

Kun je niet mee doen maar wil je toch een bijdrage leveren? Bij de receptie van Fitland Mill staat een donatie box.

Liever overmaken?

Op NL 80 RABO 0103941487 met als betalingskenmerk benefietsavond kunt u een bijdrage leveren in de strijd tegen kanker.
Degene die het grootste sponsor bedrag bijeen brengt krijgt een overnachting incl. ontbijt in het geweldige vliegtuig van City Resort Hotel Mill.
Kun en wil je als bedrijf iets voor dit initiatief betekenen in welke vorm van sponsoring dan ook, stuur dan een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v spinning marathon.

Meer informatie en inschrijven kan via: www.fitland.nl/spinning-marathon-mill.

Kom jij de deelnemers aanmoedigen als ze SAMEN NAAR DE TOP gaan die avond? Iedereen is welkom.