Foto: Cockie Kremers

Aanstaande vrijdag 15 maart opent Marian Body Decorations aan de Kerkstraat 12 in Mill de deuren. Van 13.00 uur tot 20.00 uur is er dan tevens een open dag.

Iedereen is dan van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te komen nemen. Tevens is er Zolang de voorraad strekt voor alle bezoekers een leuke attentie.

Het winkelpand aan de Kerkstraat 12 in Mill stond al een langere periode te koop. “Wij woonden aan de Karstraat in Mill en daar was ook de salon,” vertelt Marian van Houtum (49 jaar) uit Mill. “Omdat we daar een erg grote tuin hadden, gingen we op zoek naar wat anders. Net als in de Karstraat kunnen we hier de salon en wonen combineren, maar hier in het centrum van Mill heb ik wel veel meer aanloop.” Want ondanks dat de salon nog niet officieel geopend is, komen er veel mensen spontaan binnenlopen. “Dat was in de Karstraat niet het geval. Voor behandelingen moet men uiteraard een afspraak maken, maar we verkopen ook beperkt wat spullen en daarvoor kan men zo binnen komen.”

In 1999 begon Marian met haar eigen salon. “Ik ben begonnen met gelnagels zetten. Hiervoor volgde ik diverse cursussen. Al vrij snel daarna heb ik mijn diensten uitgebreid met het zetten van tatoeages en permanente make-up. Daarna ben ik begonnen met piercings zetten en spray-tanning. Als laatste is het tanden bleken erbij gekomen.” Om van alle technieken op de hoogte te blijven, volgt Marian regelmatig cursussen en opleidingen. “Ook op het gebied van hygiëne zijn er steeds meer eisen. Daar krijgen we ook controles op vanuit de GGZ, dus ook op dat gebied volg ik speciale cursussen.”

Dat er veel vraag was naar de diensten en producten van Marian bleek wel uit de snelle groei van haar klantenbestand. “Op een gegeven moment stond mijn agenda helemaal vol en bleven er maar nieuwe klanten komen. Ik heb toen mijn nichtje Monique gevraagd te komen helpen.” Monique Janssen (45 jaar) uit Wilbertoord leerde het vak via lessen en instructies van Marian. “Ik heb me gespecialiseerd in gelnagels. Deze zet ik op zowel de vinger- als teennagels. Maar ook verzorg ik de behandelingen voor het bleken van tanden.” Over hun werk zijn Marian en Monique alle twee erg enthousiast. “mensen mooier maken en ze een goed gevoel geven is het mooiste wat er is. Daarnaast is het ook erg gezellig.”

Aanstaande vrijdag 15 maart kan iedereen onder het genot van een hapje en drankje persoonlijk kennismaken met de diensten en producten die Marian Body Decorations te bieden heeft. Dit van 13.00 uur tot 20.00 uur.

Marian Body Decorations
Kerkstraat 12
5451 BM Mill
Telefoon
Marian 06 - 46 01 40 08 / 0485 - 45 50 02
Monique 06 - 46 16 33 98

Zie ook www.marian-body-decorations.nl en like de Facebookpagina.