De goede doelen week nadert met rasse schreden. Vorig jaar werd voor de eerste keer in alle kerkdorpen van de gemeente Mill en Sint Hubert in dezelfde week gecollecteerd. Dit was een groot succes.

Zowel van collectanten als van de gulle gevers zijn veel positieve reacties gekomen. De vrijwilligers waren blij verrast over het enthousiasme van de bewoners van onze gemeente en veel mensen vonden het fijn dat er wederom minder vaak een collectant aan de deur stond. Ook over de opbrengst voor de doelen waren de werkgroepen erg te spreken.

In de week van 1 tot en met 6 april krijgt u weer de jaarlijkse goede-doelenenvelop in de brievenbus. U kunt de week erna de collectanten aan de deur verwachten die de hopelijk gevulde envelop komen ophalen.

Hoe gaat het ook weer in zijn werk?

Er is één grote collecte voor meerdere doelen tegelijk. Dit betekent dat de afzonderlijke doelen niet meer aan de deur komen. De grote collecte gebeurt in de hele gemeente in dezelfde week. U kunt anoniem uw bijdrage geven voor die doelen die u uitkiest. De envelop wordt opgehaald door twee personen die zich kunnen legitimeren.

In Sint Hubert, Wilbertoord en Langenboom worden de enveloppen opgehaald in de week van maandag 8 tot en met vrijdag 12 april.
Echter, Mill vormt hierop een uitzondering. Hier worden de enveloppen van dinsdag t/m donderdag opgehaald.

Het is prettig wanneer u dan de envelop klaar heeft staan.

De plaatselijke werkgroepen zorgen er voor dat uw bijdragen op de juiste plaats terecht komen.

Mocht u meer willen weten of zich ook willen inzetten als collectant, neem dan contact op met de plaatselijke werkgroep.

Sint Hubert: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Langenboom: Walburga Lucius 0486-432646 / Anne Derks 0486-453464
Mill: Geertje Braks 06-54234777
Wilbertoord: Ans Janssen 0485-478735