Op zaterdag 23 maart was het weer zover. Landelijke opschoondag. Met man en macht werden alle straten van Langenboom weer schoon gemaakt van al het straatvuil. De Dorpsraad. Follow Up en scouting Langenboom, slaan al jaren de handen ineen om dit te organiseren in het dorp.

Rondom de kerk en De Bens werden de sporen van het carnavalsfeest opgeruimd door de jeugd. In de bossen ging de jachtvereniging aan het werk. De “buurten”gingen natuurlijk in de eigen straten aan de gang. Dit leverde toch weer zo’n € 40,- op voor de verenigingskas.

Een mooi initiatief waar niet alleen buurtverenigingen aan mee doen maar ook de jeugd. Bewustwording dat we allemaal een stukje verantwoording hebben als het gaat om ons mooie dorpje schoon te houden. Leuk samen afsluiten met een lekker kopje koffie bij de tweesprong. Waarbij de kinderen nog lekker marshmallows mochten roosteren. Natuurlijk was er nog een aandenken voor de jeugd. Ze kregen allemaal een frisbee. De volwassen werden nog bedankt met bloembollen. We hopen dat volgend jaar nog meer buurten meedoen. Dan houden we allemaal ons Langenbôm weer schoon.