Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 speelt toneelvereniging Miamtoca uit Mill de komische thriller ‘Niets is wat het LIJKt’. Beide dagen vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum Myllesweerd en begint om 20.00 uur.

Kaartjes zijn vanaf 11 maart te verkrijgen bij Primera Schipperheijn in Mill. De kaartjes zijn plaats gebonden en kosten € 9,00 per stuk.

In deze rubriek stellen we iedere week tot aan de uitvoeringen een van de spelers/speelsters aan u voor. Deze week is Frank Peters de hoofdpersoon.

Frank is al vele jaren lid van de vereniging. Voelt zich als een vis in het water op het toneel. Hij vindt het heerlijk om voor de vereniging bezig te zijn, of nu om decor bouwen gaat, of posters en spandoeken ophangen of… maakt niet uit. Samen met Mariëtte Peters, Jeanne van Boxtel en Annemieke Roefs begeleidt hij ook de jeugd van Miamtoca. Deze spelen hun eigen toneelstuk wat u op 11 en 12 mei kunt zien. In ‘Niets is wat het LIJKt’ vertolkt Frank de rol van notaris Blundell die samen met zijn neefje Henri heel wat te stellen krijgt met de familie Barraclough en het personeel.
Gelukkig kan hij op het eind levend huiswaarts keren, iets wat niet iedereen kan zeggen.

Meer weten over toneelvereniging Miamtoca? Volg ons op Facebook of neem contact op met het secretariaat via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..