Foto: Hen Daams

Op woensdag, 10 april vindt de Bonte middag van de SWOM plaats in Myllesweerd. De zaal is open om 13.00 uur, aanvang programma om 13.30 uur. Entree is € 6,50 p.p. inclusief koffie/thee en broodjes.

De kaartverkoop is t/m 5 april dagelijks bij de SWOM van 09.00 - 11.00 uur. En tijdens de SWOM activiteiten in Langenboom: Jeanne Holleman in de Wis, tel. 0486-431778. Wilbertoord: Joke Geurts in de Wilg tel. 0485-478299. Sint Hubert: Ria Daverveld in de Jachthoorn tel. 0485-453041.

Oponthoud

De werkgroep die de middagen organiseert heeft weer voor een gezellig programma gezorgd. Allereerst brengt Toneelgroep Vier in Eén een nieuw toneelstuk, geschreven en geregisseerd door Erica Verbeeten met de titel “Een onverwacht oponthoud”. “De tweelingzussen Ine en Tine worden tijdens een boswandeling onverwacht overvallen door een fikse onweersbui. Angsthaas Tine wil rechtsomkeer maken, maar Ine wijst haar er op dat thuis ver weg is. Zij weet wel een boshut waar geschuild kan worden. Aangekomen in die hut vallen ze van de ene verbazing in de andere, want wat blijkt, niet alleen de zussen maar ook andere wandelaars zoeken hun toevlucht in “de Rustende Jager”. En beetje bij beetje komen de verhalen van de schuilende wandelaars los en blijkt dat ze allemaal iets te vertellen hebben. De een onthult haar verleden, de ander ontdekt dat hij een van de wandelaars kent uit een ver verleden. Weer een ander komt tot de ontdekking dat het niet meevalt altijd flink te zijn en zus Ine weet één ding zeker: met Tine het geplande Pieterpad lopen is een onbegonnen zaak. En zo heeft dit onverwachte oponthoud voor de, door onweer overvallen, wandelaars toch zin gehad”, aldus Erica Verbeeten.

Muziek en zang

Na het spannende optreden van Vier in Eén kunt u nog genieten van muziek en zang van de Gitaargroep van het Senioren Hobby Centrum en van lekkere broodjes. Kortom, een leuke middag, de moeite waard om er de deur voor uit te gaan. Als u vervoer nodig heeft, kunt u op maandag, woensdag of vrijdagmorgen van 09.00-10.00 uur bellen met de Ouderen Hulpdienst van de SWOM, tel. 0485-455470. Zie ook www.swomill.nl.