Foto: Mill van toen

Vele jaren werd er in Mill een Zeskamp georganiseerd, later opgewaardeerd naar Spel zonder grenzen. Een team uit Mill deed ook regelmatig internationaal mee.

In 1974 schitterde Mill zelfs op Tv, bij Spel zonder grenzen in Avenches in Zwitserland. Maar ook in het Duitse Mönschdeggingen was een team uit Mill vaak van de partij. Veel deelnemers van toen herinneren zich nog vooral de meer dan gezellige feesten tijdens hun verblijf in Duitsland.

In Mönschdeggingen werd in 1969 voor het eerst een Zeskamp georganiseerd, dit jaar dus precies 50 jaar geleden. Vandaar dat men alle deelnemende dorpen en steden uit het verleden heeft benaderd met de vraag of er wellicht een team te vinden is wat deel wil nemen aan deze jubileum-editie tijdens het Pinksterweekend. Een team zou uit minimaal 10 personen moeten bestaan.

Programma

Planning is vrijdag 7 juni heen reis (+/-600km), kan ook zaterdag vertrekken.
‘s Avonds discoavond in de tent legendäre Hot-Pool-Party mit DJ im.

Zaterdag ‘s middags bezoek aan de historische stad Nördlingen.
‘s Avonds bonte avond in de tent met alle teams die optredens verzorgen om punten te verzamelen.

Zondagmiddag spellen op het sportterrein in Mönschdeggingen.
‘s Avonds feestavond met prijsuitreiking.

Maandag 10 juni terugreis.

Overnachting en ontbijt wordt door de organisatie geregeld, teams en supporters slapen in een sporthal, tentenkamp of in een gemeenschapshuis. Dus zelf luchtbed en slaapzak meenemen. De kosten voor overnachting, ontbijt en toegang voor de spelen en feesten zijn ongeveer 25,- euro. Bij voldoende belangstelling zal worden bekeken of een bus huren mogelijk is.

Opgave en info bij:
Peter Gerrits, E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon of WhatsApp: 06 - 53 98 23 81