De paaslunch in samenwerking met buurtvereniging de Vilheide in de Wester in Mill heeft een enorm mooi resultaat opgeleverd.

Al om 10.00 uur zaten de eerste gasten aan de koffie en werd er druk gebabbeld. Stephania ging met de mensen die dat wilde Paasversieringen maken en konden we het vertrek in paasstijl aankleden. Onze vrijwilligers moesten flink met de handen uit de mouwen om de tafels te dekken en om alles in gereedheid te brengen. Welgeteld zaten om 12.00 uur 53 mensen aan tafel. Het was een gezellige drukte. Ook een groep vrijwilligers van de Acaciahof had zich aangemeld en wilde eens kijken wat er zoal in de Huiskamer gebeurt, maar ook verschillende leden van de buurtvereniging de Vilheide waren present.

Door onze nieuwe voorzitter Jean Rouwet werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om mede te delen dat vanaf nu de Huiskamer Mill een zelfstandige stichting is en niet meer afhankelijk is van de Wijkraad Mill-west.

Met soep vooraf, een eitje erbij, broodjes en paasbrood was het een uitgebreide koffietafel, die eenieder goed liet smaken. En, waar het om ging, het gezellig samen eten, nieuwtjes uitwisselen en elkaar leren kennen. Dus niet alleen thuis aan tafel. Samen met Patricia Damen namens buurtschap de Vilheide hebben we dit georganiseerd. Een super geslaagde actie en zeker voor herhaling vatbaar.

Zo zie je maar, de Huiskamer is een mooie plek om te ontmoeten, samen koffiedrinken, kaarten, handwerken of een spelletjes doen, maar ook samen eten. Kom elke vrijdag tussen 10:00 tot 16:00 uur binnenlopen in de Huiskamer.

Volg De Neije Krant voor de volgende themadag.