Afgelopen jaar is de groep jeugdleden bij toneelvereniging Miamtoca in Mill behoorlijk ververst. Een aantal jeugdleden zijn overgestapt naar de volwassenen en enkele jeugdleden zijn gestopt. De komende weken willen we de leden even voorstellen.

De jongste van het stel is Roos Vlaar. Roos speelt Jorien, is al wat langer in Huize Smedt en vindt het heerlijk om vies te zijn. Ze heeft duizend-en-een plannen maar deze eindigen vaak met: kak, ik weet niets meer.

Teun Peeters is in Gewoon lekker vies Mats, een neuspeuteraar die het heerlijk vindt om buiten te slapen maar als het spannend wordt, kruipt hij veilig in zijn eigen bed. Hij kent al een heleboel vieze woorden!

Bram Akkerman speelt Tom, vriend van Mats, kauwgombellenblazer eerste klas. Hij is er trots op om een viespeuk te zijn. Is actief en vol ideeën. Met zijn petje is Bram een herkenbare verschijning.

Amy Manders speelt Dominique Römer, met een umlaut op de O. Zij vindt huize Smedt maar een vieze bende. Ze oefent wel heel hard om zonder zeep een gewoon kind te zijn.

Noah Peeters zien we als Boudewijn van den Boogaerde, met ae, op het toneel verschijnen. Hij probeert zolang mogelijk netjes te blijven. Boudewijn vindt het vreselijk om ook maar iets aan te raken wat niet schoon is.

De voorstellingen vinden plaats in Myllesweerd. Op zaterdag 11 mei begint de voorstelling om 19.30 uur en op zondag 12 mei om 14.30 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Primera Schipperheijn. Een kaartje kost € 5,00 p.p. Er zijn 100 kaartjes per voorstelling beschikbaar. Toneelvereniging Miamtoca heeft er voor gekozen om de voorstelling in de kleine zaal van Myllesweerd te spelen. Ben er dus snel bij!

In ‘Gewoon lekker vies’ draait het om Huize Smedt. Kinderen worden hier naartoe gestuurd om te leren vies te worden. Daar hebben ze in Huize Smedt zo hun methodes voor. Dat niet iedereen dat kan waarderen is wel duidelijk. Er gebeurt veel in Huize Smedt. Zoveel dat er zelfs artikelen in de krant verschijnen. Wat er allemaal gebeurt? Kom kijken op zaterdag 11 of zondag 12 mei a.s. en laat je nette kleding maar in de kast hangen.

Meer weten over toneelvereniging Miamtoca? Volg ons op Facebook of neem contact op met het secretariaat via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..