Zondag 14 april werd het zestig jarig bestaan van Wandelsportvereniging Amicitia gevierd met een speciale wandeltocht. Er was veel animo om mee te doen. Meer dan 500 mensen liepen mee, waaronder ook wethouder Erik van Daal, die Amicitia namens het gemeentebestuur feliciteerde met het jubileum.

De wandelroutes liepen langs diverse paden die de hoogtepunten van de mooie omgeving van Mill laten zien. Er waren voor de deelnemers tijdens de wandeling allerlei extra ’s georganiseerd. Zo kwamen de wandelaars langs bij Boert Bewust-boer Sonja, Hans en Freek Vermeulen in Sint Hubert. Hier werd getrakteerd op allerlei zuivelproducten via de ZLTO. Ook de gebroeders Delpeut uit Langenboom waren zo vriendelijk om paprika’s te doneren. Op het terras naast het clubhuis van Amicitia stond een kraam van Gooimeer Bierbrouwerij met speciaal-bieren, een foodtruck van Ben & Toon food was aanwezig voor een warme hap. Dweilorkest Moizat verblijde bezoekers en deelnemers met hun aanwezigheid en een mooi stukje muziek. De wandelaars complimenteerden Amicitia met de uitgezette tochten en de verzorging onderweg.

Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door de publicaties in de Neije Krant en op inmill.nl, donaties van Albert Heijn v.d. Ven, Verbruggen en bovengenoemde ondernemers, waarvoor hartelijk dank namens alle leden van WSV Amicitia. Ook dankt het bestuur alle Amicitia-leden die zich extra hebben ingezet om er een geslaagde dag van te maken en uiteraard ook dank aan alle rustposten waar deelnemers gastvrij werden ontvangen.

Voor meer informatie of om lid te worden, zie de website www.wsvamicitia.nl.