Nog een paar dagen en dan is het weer Koningsdag! De voorbereidingen voor een geweldige Koningsdag in Mill zijn inmiddels in volle gang.

Dit jaar is er een samenwerking aangegaan waardoor je Mill niet meer uit hoeft. In de ochtend verzorgt Stichting Kinderfeesten Mill het programma, waarna de organisatie rond half twee overgaat in Oranje Terras Mill.

Geen ballonnen, maar wat dan wel?

Stichting Kinderfeesten Mill start de dag om 9.45 uur bij Myllesweerd. Hier wordt iedereen muzikaal ontvangen door Muziekvereniging St. Willibrord en zal Koningsdag officieel geopend worden door Burgemeester Walraven. Ook reikt hij de jeugdlintjes uit aan kinderen uit de gemeente Mill en Sint Hubert die hiervoor in aanmerking komen. Dit jaar wordt er voor het eerst in jaren geen ballonnenwedstrijd gehouden. Daarvoor in de plaats ontvangen alle kinderen een verrassing. Hiermee kan er met zijn allen alsnog een kleurrijke start gemaakt worden. Wat dat is…. Houden we nog even geheim!
Na de opening gaat iedereen naar het Aldendrielpark.

Vanaf circa 11.00 uur staat daar volop speelplezier klaar. Er zijn twee springkussens, mogelijkheid om te voetballen of te badmintonnen en nog diverse spellen. Met de flyer, die op school uitgedeeld is, kunnen de kinderen drinken en wat lekkers halen. Ook kan er koffie, thee, frisdrank en een broodje knak gekocht worden.

Gezellig Oranje Terras in het park

Normaal gesproken zou het programma stoppen. Maar dit jaar heeft een groep enthousiastelingen de koppen bij elkaar gestoken. Hierdoor gaat het feest ’s middags gewoon door. Het Oranje Terras is geopend vanaf 13.30 uur en er is voor ieder wat wils. Natuurlijk is er een bar. Maar ook aan muziek en entertainment is gedacht. Renske Schreven van Dansschool Keep On Movin’ start met een dansworkshop voor kinderen tot en met 8 jaar. Daarna volgt René Goossens die de stemming er altijd weer weet in te brengen. Als afsluiter laat DJ Benzel iedereen springen op de leukste hitjes. De gehele middag is er een snackwagen aanwezig, zodat je altijd wat kunt eten. Ook van de springkussens kan nog volop gebruik gemaakt worden.

Zaterdag 27 april aanstaande wordt een Koningsdag voor jong en oud. Een gezamenlijk feest in Mill!
Meer informatie vind je op de websites www.kinderfeestenmill.nl en www.oranjeterrasmill.nl of volg dit evenement op Facebook @Koningsdag2019Mill.