Vrijwilligerspunt Sociom organiseert in samenwerking met Vrijwilligersnet Nederland drie informatiebijeenkomsten waarin uitleg gegeven wordt over de collectieve vrijwilligersverzekering van de vijf gemeenten in het Land van Cuijk.

Alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in het Land van Cuijk zijn automatisch verzekerd. Hierbij is registratie en/of aanmelding niet nodig.

Tijdens de bijeenkomst zal uitgelegd worden hoe de verzekering in zijn werk gaat, wanneer een vrijwilliger en een organisatie verzekerd zijn en wat er onder de dekking valt. Wijzigingen in de vrijwilligerspolis ten opzichte van de vorige polis zullen worden uitgelicht.

Waar & wanneer

  • Cuijk: woensdag 24 april, in het gemeentehuis (Louis Janssenplein 1 in Cuijk)
  • Grave: donderdag 9 mei, in Esterade (Estersveldlaan 41 in Grave)
  • Mill: maandag 20 mei, in Myllesweerd (Kerkstraat 3 in Mill)

Alle bijeenkomsten starten om 19.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur. De bijeenkomsten duren tot uiterlijk 21.30 uur.

Aanmelden is wenselijk: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam organisatie, aantal personen en op welke datum u komt. U bent van harte welkom in uw eigen gemeente, maar mocht het beter uitkomen, dan kunt u zich ook aanmelden voor één van de andere data.