Afgelopen jaar is de groep jeugdleden behoorlijk ververst. Een aantal jeugdleden zijn overgestapt naar de volwassenen en enkele jeugdleden zijn gestopt. De komende weken willen we de leden even voorstellen.

In “Gewoon lekker vies” spelen ook een aantal volwassen leden mee.

John Peterse is de ‘jongste van de ouderen’ die een rol heeft. Hij is Gerard Gelderman de journalist. Door hem komen de dames van het comiteé erachter dat er een huisgeest, Eps, in huize Smedt is. In deze rol zien we John (voorlopig) voor de laatste keer. Na dit seizoen stopt John bij Miamtoca. Dat vinden we jammer en we houden een plekje open voor John.

Annemieke Roefs is sinds enkele jaren lid en speelt Dokter Modder. Zij regelt de viezigheidstherapie en meerdere keren per dag zult u haar horen zeggen: ‘Oh, daar had ik even niet aan gedacht.’ Als Eps het spook ook in therapie moet, is dat wel even een dingetje. Viezigheidstherapie is immers voor mensen.

Frank Peters maakt zijn opwachting als klusjesman Wout. Een rol die Frank op het lijf geschreven is. (in het dagelijkse leven kan hij nog een spijker fatsoenlijk in de muur slaan). Samen met Mariëtte Peters en Jeanne van Boxtel begeleidt hij de jeugdgroep.

Mariëtte Peters heeft het toneelstuk oorspronkelijk samen met Ankie Toonen geschreven. Ze heeft het daarna bewerkt omdat het alweer enkele jaren geleden was dat het toneelstuk geschreven is. Als Jet van Huize Smedt regelt ze ALLES.

De voorstellingen vinden plaats in Myllesweerd. Op zaterdag begint de voorstelling om 19.30 uur en op zondag om 14.30 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Primera Schipperheijn. Een kaartje kost € 5,00 p.p. Er zijn 100 kaartjes per voorstelling beschikbaar. Toneelvereniging Miamtoca heeft er voor gekozen om de voorstelling in de kleine zaal van Myllesweerd te spelen. Ben er dus snel bij!

In ‘Gewoon lekker vies’ draait het om Huize Smedt. Kinderen worden hier naartoe gestuurd om te leren weer vies te worden. Daar hebben ze in Huize Smedt zo hun methodes voor. Dat niet iedereen dat kan waarderen is wel duidelijk. Er gebeurt veel in Huize Smedt. Zoveel dat er zelfs artikelen in de krant verschijnen. Wat er allemaal gebeurt? Kom kijken op zaterdag 11 of zondag 12 mei a.s. en laat je nette kleding maar in de kast hangen.

Meer weten over toneelvereniging Miamtoca? Volg ons op Facebook of neem contact op met het secretariaat via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..