Op 7 en 8 september organiseren De Peeltuffers voor de 10de keer Wilbertoord Pakt Uut.

Voor deze jubileum editie wordt er achter de schermen weer gewerkt aan de perfecte mix tussen allround oldtimershow, handelsmarkten, dierenshows, cross- & muziekspektakel. Met uiteraard gezellige terrassen, kinder- en kermisattracties.

Zaterdagavond 7 september mogen alle remmen los tijdens de spetterende feestavond. De organisatie presenteert een doorlopend muziek programma met DJ en twee livebands. Allround coverband FANTIX en band Barracuda Rock, zorgen voor 100% sfeer en feestgarantie.

Zondag kun je genieten van de oldtimershow, kofferbakverkoop, zwarte cross & dakar demonstraties, regiofair Land van Cuijk, roofvogelshow, straattheater en diverse terrassen met live muziek. Speciaal voor kinderen heeft de organisatie ook dit jaar weer een speciale ‘pop-up’ buitenspeeltuin met verschillende attracties geregeld. In de loop van de jaren ontwikkeld Wilbertoord Pakt Uut zich steeds meer als een festival met live muziek. Speciaal voor rock liefhebbers staat OUTDOOR ROCK weer op het programma.

Opgave kofferbakverkoop, regiofair en oldtimershow

Het festival staat in de steigers, de opgave voor de kofferbakverkoop, regiofair en oldtimershow is inmiddels geopend via; www.wilbertoordpaktuut.nl.
Ook dit jaar stel de organisatie weer 250 kofferbakverkoop kavels beschikbaar. Voor slechts €10,- krijgt u alle ruimte om zelf ook eens flink ‘uut’ te pakken. Ruim je zolder of garage op en doe mee!

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met Femke van Gaal (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) 06 - 41 63 35 24.