Woensdagavond 15 mei is Tulipani te zien in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3.

Maar voor deze laatste film van dit seizoen start kunnen liefhebbers eerst genieten van een diner bij Grandcafé ’t Centrum. Dit start om 17.30 uur en men kan kiezen uit 2 verschillende menu’s. Hierbij zal kok Sjaak zorgen dat men tijdig klaar is met tafelen zodat men niets van de film hoeft te missen. Dit arrangement inclusief diner, film en een consumptie na afloop van de film kost 25,- euro per persoon. Zonder diner kost een ticket 5,- euro.

Tulipani - woensdag 15 mei om 20.00 uur

Tulipani is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar Zuid-Italië fietst om een nieuw bestaan op te bouwen. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde.

Tickets

Een ticket voor alleen de film kost 5,- euro. Dit is inclusief een consumptie. Tijdens de film op 15 mei krijgen bezoekers tijdens een feestelijke afsluiting van dit seizoen ook een extra hapje en drankje aangeboden. Reserveer online (met € 0,99 reserveringskosten) via www.myllesweerd.nl of haal de tickets op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Reserveren voor het diner op 15 mei kan tot en met zondag 12 mei, maar vol is vol.