Aanstaande zondag 19 mei organiseert Stichting Activiteiten Mill voor het 5e achtereenvolgende jaar een stoep- schuur- en garageverkoop in de gemeente Mill en Sint Hubert.

Dit jaar is deze mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage uit het fonds maatschappelijke projecten van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Op ruim 160 adressen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord zal van 11.00 uur tot 16.00 uur het meest uiteenlopende materiaal worden aangeboden.

Het aanbod is ook dit jaar weer divers. Zo is er een adres in Mill waar speciale producten van MARS worden aangeboden. Medewerkers van MARS doen binnenkort mee aan de RoPaRun. Door deze dag MARS-producten te verkopen, wil men extra sponsorgeld inzamelen. Maar ook is op een adres in Langenboom een Nekaf Legerjeep uit 1960 te koop. Daarnaast worden her en der oude (lampen)radio’s aangeboden, oude bromfietsen en ook heel wat Lp’s, Cd’s, boeken, puzzels, huisraad, kleding, schoenen en speelgoed zal op zondag 19 mei van eigenaar wisselen.

In De Neije Krant van deze week (14 mei) is een pagina te vinden met alle deelnemende adressen (die voor vrijdagmiddag 10 mei binnen waren) in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Een digitale lijst van alle deelnemende adressen is hier op inmill.nl te vinden. Ook zijn deelnemende verkoopadressen herkenbaar aan ballonnen, vlaggen en ander promotiemateriaal. Wilt u de digitale lijst deelnemers per mail ontvangen? Stuur dan hiervoor een verzoek naar Stichting Activiteiten Mill via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..