Foto: Cockie Kremers

Het Ondernemers Collectief Mill organiseerde donderdag 16 mei opnieuw een ondernemersnetwerkavond.

Elke keer wordt hiervoor een gastspreker uitgenodigd, of doet men in de vorm van een Tv-setting interviews met lokale ondernemers. Dit keer was niemand minder dan Bram Moszkowicz te gast. Ruim 120 geïnteresseerden waren op deze avond afgekomen en beleefden in een sfeervol ingerichte zaal van Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill een meer dan interessante avond.

Aan de hand van presentator en journalist Eddy van der Ley vertelde Bram Moszkowicz over zijn ouders, zijn jeugd en uiteraard kwamen er ook veel zaken aan de orde waarbij Bram als advocaat actief was. Hij had cliënten als PVV-leider Geert Wilders, de Surinaamse legerleider Desi Bouterse, de vermoorde vastgoedmagnaat Willem Endstra, criminelen als Heineken-ontvoerders Cor van Hout (eveneens vermoord) en Willem Holleeder, maar ook pakweg celeb Patty Brard en topvoetballer Robin van Persie. Maar ook vertelde hij openhartig over zijn val als advocaat na de schrapping door het Hof van Discipline en beantwoorde hij vragen die door bezoekers gesteld werden.

Het Ondernemers Collectief Mill kan tevreden terugkijken op deze geslaagde avond. Wilt u als ondernemer in de gemeente Mill en Sint Hubert ook lid worden van OCMill en zo bijdragen aan nog meer OCMill activiteiten? Bel 0485-325634 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.