Zoals ieder jaar lopen wij weer voor de aidsweeskinderen in Zambia, zodat die naar school kunnen en een betere toekomst tegemoet gaan.

De kinderen vanaf groep 4 kunnen zich laten sponsoren. De daarvoor benodigde sponsorkaarten worden op school uitgedeeld. Je kunt je laten sponsoren door opa’s/oma’s/buren/vrienden/enz. Bij een sponsorbedrag van € 5.00 mag je vier dagen meelopen en krijg je een herinnering.

Word je niet gesponsord, dan betaalt men € 3.50 {kinderen} of € 5.00 {volwassenen}. Kinderen die € 3,50 betaald hebben en minimaal 3 avonden hebben meegelopen krijgen overigens ook een herinnering.

De avondvierdaagse is voor jong/oud/verenigingen bedoelt. Iedereen is van Harte Welkom ook van buitenaf. Een mooie training voor alle wandelaars.

De wandelroutes zijn uitgezet in de omgeving van Langenboom, met elke avond een gezellige rustplaats, eventueel opgeluisterd door een muziekvereniging.

Vertrekpunt: 18.00 uur vanaf café d’n Bens Langenboom.

De routes zijn 5 km en 10 km en gaan over goed begaanbare wegen, die ook met buggy’s goed te doen is. Dus trek je wandelschoenen aan en kom ons project steunen.

Kinderen die elders op school zitten en mee willen sponsoren, kunnen een sponsorkaart ophalen bij Riny Kuppen, Dorpsstraat 23, tel. 0613472991. Ook kun je hier terecht voor informatie.

Iedereen heel veel wandelplezier namens LaWaCo.