Vrijdagavond 31 mei is er geen meditatie-avond maar een bijzondere lezing bij Yogabindu in Langenboom: Hoe bomen de mensen met de hemel verbinden. ‘Bomenvrouw’ Maja Kooistra komt de lezing geven, ze is een boeiend vertelster.

Van oudsher zijn er door de mensen bomen geplant en dat wordt nog altijd gedaan – denk aan de nationale bomenplantdag. Vaak komen er protesten wanneer er een boom of bomen om gezaagd worden. Bomen ‘doen’ iets met mensen.

In een ver verleden werden al bomen geplant met specifieke redenen geplant en ook specifieke bomen op speciale plaatsen. Denk aan een walnoot bij een boerderij als bliksemafleider, de lindenbomen op pleinen om er recht onder te spreken, bij kloosters, kerken en tempels werden (specifieke) bomen geplant op energie plaatsen. Maja weet heel veel over deze toepassingen en met een power-point zal ze dat deze avond ook laten zien. Na deze lezing ga je anders/beter naar bomen kijken.

Deze lezing is voor iedereen toegankelijk, een donatie (denk aan 10 tot 15 euro) is welkom. Lees meer over en van Maja op www.bomen.org.

Aanvang van de lezing is 19:30, tot ongeveer 21:30/22:00. Adres is Hogeweg 1 in Langenboom, meer informatie op www.yogabindu.nl of bel 0486 475591. Aanmelden hoeft niet.