Wandelsportvereniging Amicitia organiseert, in samenwerking met Stichting Activiteiten Mill van 18 t/m 21 juni 2019, alweer voor de 5e keer, hun alom bekende avondwandel4daagse.

Uniek aan deze 4 avonden wandelen is dat elke dag de start in een ander dorp in de gemeente is. Zodat alle wandelaars kunnen genieten van onze mooie groene omgeving.
Na een succesvolle editie vorig jaar trekken Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Supporter van Schoon ook dit jaar weer samen op om van dit wandelfeestje een schoon feestje te maken. In Noord-Brabant doen dit jaar 51 Avond4daagsen mee als Schone Avond4daagse. Ook bij onze Avond4daagse verzamelen kinderen hun afval onderweg in zakjes om zwerfafval op de route zoveel mogelijk te voorkomen. In samenwerking met Nederland Schoon laten we zien dat het opgeruimd houden niet alleen normaal is, maar ook leuk kan zijn.

De muziekverenigingen St. Willibrord uit Mill, Amicitia uit Langenboom en Ons Genoegen uit Sint Hubert zien de Avondwandel4daagse als een uitgelezen kans om aan dit wandelevenement een sponsorloop t.b.v. hun gezamenlijke jeugdopleiding te koppelen. Uiteraard vinden wij dit als wandelclub een goede zaak en verlenen wij hieraan onze medewerking, zodat wij elkaar versterken.
Iedereen, lid of geen lid van de muziekverenigingen, of wandelclub kan de avond4daagse meelopen wel of niet gesponsord. Bij de muziekverenigingen zijn sponsorformulieren te verkrijgen.

De avondwandelvierdaagse:

  • Start tussen 17.00 en 19.00 uur.
  • De afstanden zijn: 5, 10 en 15 Km.
  • Start dinsdag 18-06: Kantine DWSH’18, Verbindingsweg 40 5455 GP Wilbertoord
  • Start woensdag 19-06: Café Difference, Pastoor Jacobsstraat 51, 5454 GM St. Hubert
  • Start donderdag 20-06: Café d‘n Bens, Dominicanenstraat 34, 5453 JN Langenboom
  • Start vrijdag 21-06: Café Royal, Kerkstraat 35-37, 5451 BM Mill

Inschrijfkosten voor de avondvierdaagse á €5,00 per persoon.
Kun je geen vier dagen lopen, dan is er ook gelegenheid om 1, 2 of 3 dagen te lopen (kosten €2,00/ per dag). Uiteraard kan je dit ook gesponsord doen.
Na afloop van de laatste wandelavond ontvangt iedereen, uit handen van wandelvereniging Amicitia, een welverdiende medaille en de kinderen een officieel wandeldiploma.

We hopen op een geweldige deelname van jong en oud in onze gemeente!
Zet 18 t/m 21 juni 2019 in je agenda en ga “OP DE BRES VOOR MUZIEKLES” en WANDEL MEE!
Meer informatie op onze website: www.wsvamicitia.nl.