Aanstaande zondag 2 juni vindt er om 10:00u een gezinsviering plaats in de H. Willibrorduskerk in Mill. Deze viering wordt opgeluisterd door KiKoMi.

In deze viering luisteren we naar het gebed van Jezus. Jezus bidt. Hij praat met zijn Vader in de hemel. Hij vertelt zijn Vader dat Hij aan de mensen over Hem verteld heeft. En hun de liefde heeft laten voelen die van Hem naar de mensen toegaat.
En Hij vraagt zijn Vader in de hemel, goed voor de mensen te zorgen als Jezus niet meer op aarde is. Jezus maakt zich zorgen om de mensen.
Het liefst zou Jezus willen dat alle mensen lief zouden zijn voor elkaar.
Want dan pas voel je dat je allemaal bij elkaar hoort, dat je allemaal één bent. Dan voel je heel diep dat het niet uitmaakt wie je bent of hoe je bent, uit welk land je komt, welke kleur je hebt. Dan weet je ineens dat alle mensen bij elkaar horen.
Jezus bidt dat alle mensen op de hele wereld zo groeien tot één grote familie. Want Hij weet dat God van alle mensen houdt.

Ook in een bijenkorf heb je een grote familie. Maar zorgen ze daar ook allemaal goed voor elkaar, luisteren ze naar elkaar, helpen ze elkaar? We gaan dat horen in de viering.

Kom jij mee bidden, zingen en luisteren? Je bent van harte welkom!