Op 1e Pinksterdag, zondag 9 juni, staat vanaf 13.00 uur in Grandcafé zalen ‘t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill alles in het teken van de accordeon.

Onder de leus “trek dieje zak in tweeje” zullen diverse lokale, regionale maar ook landelijk optredende accordeonisten ‘t Lagerhuis muzikaal gaan vullen. De toegang is uiteraard helemaal gratis.

“Ge het hil wa gemist, as ge nie bent gewist”, geldt elk jaar bij deze meer dan gezellige muzikale middag waar meezingen is toegestaan. Maar deze keer is dat nog meer het geval dan voorgaande edities. Op speciaal verzoek heeft Jos Driessen een aantal door hem gespeelde accordeonnummers op CD gezet. Hij zal deze CD op zondag 9 juni officieel presenteren.

Maar ook zijn er diverse andere accordeonisten, steierharmonica spelers en veel gezang te horen. Zo is er een groot smartlappenkoor uit Beneden-Leeuwen en gebroeders Polman uit Sint Hubert zijn ook van de partij. De middag wordt wederom gepresenteerd door Geert-Jan Douma. Uiteraard kan er weer volop gedanst en (mee)gezongen worden.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill? Zie dan www.lagerhuismill.nl en like de Facebookpagina.