Op woensdag 5 juni gaat men in het Mamacafé in gesprek met Doula Dominique van der Vorst: Hoe kijk je terug op de geboorte van je kind?

Zijn er dingen die je achteraf anders had willen doen? Zou jij en/of je partner ondersteuning of extra advies gehad willen hebben tijdens je weeën opvangen? Was het volgens je verwachting of wil je je nu anders voorbereiden? Hoe kun je zoveel mogelijk je eigen regie houden bij deze bijzondere gebeurtenis? Hoe voel je je veilig en vol vertrouwen in je eigen kunnen? Hoe blijf je in verbinding met je partner en je kindje?

Het Mamacafé is een gelegenheid waar jonge moeders op een leuke manier andere moeders met kleine kinderen kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Een plek waar je de belevenissen, als kersverse moeder, kunt delen, de positieve maar ook de mogelijke zorgen. Een plek waar je vragen kunt stellen en misschien een ander een advies kan geven om zo die andere moeder uit de brand te helpen. De ochtenden worden over het algemeen goed bezocht en het is erg gezellig! De ruimte is geschikt voor kleine kinderen en er is iemand die op de kindjes past en met ze speelt terwijl wij koffiedrinken. Je kunt op je gemak je kindje voeden en er is altijd een lactatiekundige aanwezig aan wie je vragen kunt stellen.

Het Mamacafé is iedere eerste woensdag van de maand. Van 9.30 uur tot 11.30 uur. In de bibliotheek van Myllesweerd in Mill. Het is gratis en aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie: www.mamacafemill.nl.