Ondanks dat het blues-seizoen bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill is afgelopen, blijft er toch regelmatig live muziek te horen.

Zo staat er zaterdag 8 juni aanstaande Rex en Band op het podium. Een allround coverband met muziek van toen en een beetje van nu. Het begint allemaal om 22.00 uur en de toegang is uiteraard helemaal gratis.

Rex & Band

Rex & Band is ontstaan doordat een paar geroutineerde muzikanten toch nog voor de hobby muziek wilden maken. De eerste samenstelling kwam tot stand in mei 2014. Ze hebben toen een naam gezocht en kwamen al snel tot de conclusie dat de band naar hun trouwe vriend, Rex (de hond), vernoemd moest worden. Na wat wijzigingen bestaat de huidige formatie nu uit zes leden die in oktober 2018 van start zijn gegaan.

De bandleden:

  • Audrey: zang, heeft gezongen in coverbands, One Step en treed solo op.
  • Frank: Gitaar en zang, heeft gespeeld in Take Five en diverse gelegenheidsbands.
  • Henk: Drums en zang, heeft gespeeld in Satisfaction, Rodeo, One Step en Back to live.
  • Henny: Toetsen en zang, heeft gespeeld in Joe Miller band, Exess en in One Step.
  • Theo: Basgitaar en zang, heeft gespeeld in de Country Boys, Satisfaction en Survival.
  • Tonny: Gitaar en zang, heeft gespeeld in Satisfaction, Survival en One Step.

Samen zijn ze goed voor 200 jaar ervaring. Rex & Band speelt nummers uit de jaren 60, 70, 80, 90 met soms een uitstapje naar de jaren 2000 tot en met nu. Bij hun optredens spat het plezier in muziek maken van het podium en dat enthousiasme slaat over op het publiek.

Meer

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in café Royal? Like dan de Facebookpagina en zie ook de nieuwe website www.caferoyalmill.nl.