Voor de 16e keer is er aanstaande zondag 9 juni, 1e pinksterdag een motorrit vanuit Sint Hubert. Hieraan kunnen alle motorrijders die iets met Sint Hubert hebben deelnemen.

Lid van een Sint Hubertse motorclub, ooit in Sint Hubert gewoond of op een andere manier positief betrokken bij Sint Hubert, doe dan mee.

Aanmelden is niet nodig. Verzamelen is om 09.30 uur bij café Difference aan de Pastoor Jacobsstraat in Sint Hubert, de koffie staat klaar. Om 10.00 uur start de motorrit voor een mooie tocht van zo’n 170 kilometer. Er wordt gereden met aangepaste snelheid, genieten van de tocht en mooie omgeving is bij deze motorrit het belangrijkste.

Onderweg is er een lunchpauze met soep en broodjes. De kosten voor deelname bedragen ongeveer 12,50 euro, dat voor soep, 2 broodjes, koffie en een drankje. Deze kosten kunnen deelnemers contant afrekenen op de pauzeplaats.

Uiteraard rijdt iedereen voor eigen risico. Iedereen is persoonlijk aansprakelijk voor alle schade, van welke aard dan ook, die door toedoen of nalatigheid van jezelf of van degene voor wie je aansprakelijk bent, wordt veroorzaakt. De initiatiefnemers van deze motortrip aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook vóór, tijdens of na de trip. De organisatie gaat er van uit dat elke deelnemer zich heeft verzekerd volgens de Nederlandse wet. Zorg er a.u.b. voor dat de motor technisch in orde is (o.a. de correcte bandenspanning!), en voor een volle tank bij vertrek.

De initiatiefnemers:

  • Minard Vloet
  • Willy Vloet
  • Wim Lange
  • Jan Jans