Dogs Allowed

Voor de achtste keer vindt op eerste pinksterdag, zondag 9 juni Langenboms buuten plaats bij activiteitenpark De Hinde in Langenboom. Voorgaande jaren was er een buitenmarkt bij maar sinds vorig jaar is er live muziek met veel gezelligheid dat rond de klok van 14.00 uur gaat beginnen.

Als eerste treedt de band “Rond de Vijftig” op. Deze band is in 1974 ontstaan. Na wat wisselingen in de band zijn ze nu met z’n 4-en en weten ze de gezelligheid erin te brengen met hun nummers Amerillo en Teach your childeren en vele andere bekende nummers uit de Top 40, vanzelfsprekend is ook de oudere dans repertoire afgestoft en lijkt het even alsof de tijd heeft stilgestaan.

Rond de klok van 17.00 uur komt de formatie van Dogs Allowed op het podium. Zij komen uit de regio Cuijk en zijn al ruim 30 jaar actief. Zij brengen nummers van Golden earring, Status Quo maar ook zz top en Deep purple

Uiteraard is het park ook te bezichtigen met de activiteiten die we te bieden hebben zoals klompengolf, adventure golf, boerenlympic, oud Hollandse spelen ect. Nieuw dit jaar is een escape room die je terug brengt in de vorige eeuw. Deze is uiteraard niet te bezichtigen maar wel te boeken met een groep van maximaal 6 personen. Ook wordt er nog hard gewerkt om het kabouterland om te bouwen tot laser schieten. Vanaf heden is het mogelijk om ook weer met kinderfeestjes naar de hinde te komen. Al dan niet met een compleet arrangement. Grote en kleine groepen zoals families, vrienden en buurtschappen of teambulding met je collega’s zijn natuurlijk ook welkom voor een activiteit met eventueel lunch, buffet of BBQ.