Expositie werken van Kees Bastiaans tijdens het Goeie Leven Beleven in 2018 (Foto: Kristel Beelen Mooi & Mooi Fotografie)

Tijdens de festiviteiten van Een Goei Leven Beleven zal er op zaterdag 29 juni in de Millse kerk van 18.00 uur tot 22.00 uur een expositie zijn van schilderwerken van Ben Linders.

Ben overleed december 2017 en uit zijn nalatenschap stelt zijn broer Frans nu een expositie samen met schilderijen die vooral straten en huizen uit Mill in de voorbije jaren laten zien. Frans zal bij de tentoonstelling aanwezig zijn om toelichting te geven voor wie dat wenst. Er zullen ook schilderijen te koop zijn.

Daarnaast zal Frans Linders uit de eigen familiecollectie ook een tiental werken van de bekende Millse schilder Kees Bastiaans tentoonstellen. In hun jonge jaren hebben Kees Bastiaans en Ben Linders als huisschilders nog samengewerkt. Die geschiedenis geeft een bijzondere betekenis aan deze al net zo bijzondere dubbelexpositie.

Verder is er zaterdag 29 juni vanaf 16.00 uur volop activiteit voor jong en oud in en rond de Kerk in Mill. Lichtkunst, concert, lasershow, mini-Montmartre, Food-plein, straatvoetbal en dansvloer is slechts een greep uit hetgeen men die dag kan verwachten. Toegang is gratis.