Zoals bekend, is D'n Inloop (in gemeenschapshuis De Wis) in Langenboom elke donderdagmiddag open, met mogelijkheid voor een praatje, een spelletje, kortom gezellig samenzijn.

Ook is er elke donderdag van 13.30u tot 14.30u de mogelijkheid om hulp te vragen bij problemen met je computer, laptop, tablet, mobiel etc. Die vragen kunnen overal over gaan, bijvoorbeeld:

Een betaalverzoek, hoe werkt dat?

Een rondje gegeven in de kroeg? Of een concertkaartje voorgeschoten? Stuur een betaalverzoekje via WhatsApp, sms of e-mail.
Als je mobiel bankiert, kunt je een “Betaalverzoek” plaatsen voor je vrienden binnen Whatsapp (of SMS of e-mail). Zowel de verzoeker als de ontvanger moeten wel een Nederlandse bankrekening (en Whatsapp of e-mail) hebben.
Je opent je Bankieren-app, en kiest bovenin de optie: Betaalverzoek. Daarna kun je kiezen voor bedrag, hoeveel mensen, en waar het voor is. Kies daarna voor “Deel Betaalverzoek” en kies “Delen met Whatsapp”, en daarna de betreffende vrienden.

Het “Betaalverzoek” is vergelijkbaar met de app “Tikkie” van ABN/Amro maar omdat deze betaling verloopt via een tussenrekening van de ABN/Amro, kan dat verwarrend voor de betaler zijn. Vandaar dat het “Tikkie” hier niet is uitgelegd.

Nog vragen?

De computerhulpgroep is elke donderdagmiddag van 13:30 tot 14:30 aanwezig. Neem het apparaat mee, (met eventueel de oplader).
Onder het genot van een kop koffie of thee, zullen we proberen je problemen op te lossen, vragen te beantwoorden, te begeleiden waar mogelijk, of advies te geven.

Behalve de gratis adviezen en hulp, is het ook elke donderdagmiddag heel gezellig!