Vorig jaar in samenwerking met Cultura Domus, vond er een bijzonder concert plaats in de Millse kerk met Gerard van Maasakkers, samenwerking met Stichting Kinderfeesten Mill en Stichting Monumenten van de Oorlog de Dodenherdenking op 4 mei.

Maar ook leverden zij vorig jaar op uitnodiging van Stichting Acaciahof een muzikale bijdrage aan de opening van het nieuwe herdenkingspark “Acaciahof” in hartje Mill.

Na het onlangs gehouden sportieve sponsorgebeuren in samenwerking met WSV Amicitia uit Mill tijdens de Avondwandelvierdaagse, staat zaterdag, 29 juni a.s. een muzikale bijdrage gepland tijdens “Het Goeie Leven Beleven”, wat georganiseerd wordt door Platform Ontdek Mill.

Voor het tweede jaar op rij staat het Harmonieorkest van Muziekvereniging St. Willibrord in de line-up tijdens het Goei Leven Event “Kerk Unplugged”. Helaas moest de Muziekvereniging vorig jaar verstek laten gaan door droevige omstandigheden. Dit jaar bijten ze het spits af in de Millse St. Willibrorduskerk met een uniek Zomerconcert waarin alle geledingen binnen de Muziekvereniging te horen en te zien zijn.

De Blokfluitgroep

Allereerst zal de blokfluitgroep van zich laten horen o.l.v. Mario van der Locht, met liedjes uit de door haar nieuw opgezette methode. Zij spelen samen met het leerlingenorkest en het harmonieorkest enkele nieuwe nummers.

Het Leerlingenorkest

Vervolgens brengt het zeer enthousiaste leerlingenorkest, waarvan 8 leerlingen onlangs zijn geslaagd voor het A of B diploma, enkele nieuwe nummers ten gehore zoals Lay All Your Love On Me van Abba, de Weird Walz en een Rockking nummer. Dat zij niet alleen heel veel plezier hebben in het maken van muziek laten ze ook een heel bijzondere act aan u zien en horen!
Dat dit orkest al wat gevorderd is, is zeker ook te horen als het leerlingenorkest muziekstukken als One For All, The Curse of Toetankhamon en Harry Potter And The Goblet Of Fire, samen met het Harmonieorkest ten gehore brengen.

Het Harmonieorkest

Daarna zal het Harmonieorkest het Zomerconcert afsluiten met een kort maar mooi programma in zomerse sferen. Sprookjes en fantasie in Disney-stijl, muziek uit een heel bekende musical en film. En ook nog wat gezellige korte, wat hedendaagse muziekstukken die op het repertoire staan.

U bent, samen met familie, vrienden en kennissen, hierbij van harte uitgenodigd om van al mooie zomerse klanken te komen genieten tijdens ’t Goei Leven Beleven, “Kerk Unplugged” in Mill.

Wanneer: zaterdag 29 juni a.s.
Aanvang programma 16.00 uur en concert St Willibrord 17.45 uur
Waar: St. Willibrorduskerk Mill
De toegang is gratis.