Tore Verdonschot

Cultura Domus organiseert op zondag 30 juni een celloconcert in de 15e eeuws, deels gotische R.K. kerk, in Sint Hubert.

Vanwege de sfeervolle ambiance leent deze kerk zich uitstekend voor dit concert van Hanneke Rouw (cello) met medewerking van Masha Galperina (piano). Heel bijzonder is het optreden van de talentvolle 9-jarige Tore Verdonkschot.

Het concert is op zondag 30 juni en begint om 15.00 uur. U bent van harte welkom vanaf 14.30 uur.

Programma en enige achtergrond informatie

Tore Verdonschot (9 jaar) begon in 2016 met cellolessen bij Jaap Franken op de Muziekschool Amsterdam. In het voorprogramma speelt hij een stuk van Jean-Baptiste Breval.

Het overige deel van het programma wordt uitgevoerd door celliste Hanneke Rouw en de Russische pianiste Masha Galperina met stukken van Gershwin, Rachmaninov, Brahms, Debussy, Mendelssohn, Piazolla en Fauré.

Hanneke Rouw (32 jaar) is op achtjarige leeftijd begonnen met cello spelen. Op haar zestiende speelde ze solo met het Jeugd Strijk Orkest Constantijn (nu Het Britten). In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours. Hanneke heeft gestudeerd bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven. Hanneke speelt op een Duitse cello (begin 20e eeuw). Dit is mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Stichting Eigen Muziekinstrument.

Masha Galperina (30 jaar) is geboren in St. Petersburg, Rusland. Vanaf zesjarige leeftijd had ze pianolessen op de muziekschool aldaar, tot ze in 2002 naar Nederland verhuisde. In 2012 is zij afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium Zwolle met een 9,5 met onderscheiding voor haar eindexamen.

Informatie en kaartverkoop

Kaarten à € 10,- zijn, inclusief pauzedrankje verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Losse kaartverkoop is mogelijk voor aanvang van het concert in de kerk.