Foto: KNVB Media

De organisatie van het 100-jaar Juliana straatvoetbaltoernooi in Mill heeft besloten dit toernooi te annuleren. Het maakte deel uit van het Goei Leven Beleven op zaterdag 29 juni in Mill.

Gezien de hoge temperaturen morgen, is het volgens de organisatie onverantwoord de jeugd intensief te laten sporten. Wel hoopt de organisatie alle deelnemers toch in en rond de kerk te mogen begroeten, want alle andere activiteiten gaan wel door.

Programma

Het start allemaal zaterdag 29 juni om 16.00 uur met een kunstmarkt in de kerk, diverse eetstands bij de kerk, gezellige terrassen en muziek. In de kerk start om 17.45 uur de blokfluitgroep, leerlingenorkest en aansluitend de harmonie en om 20.00 uur bigband the Black Pearls met diverse lokale artiesten. Tevens zijn er voor geïnteresseerden speciale arrangementen verkrijgbaar om aan de binnenzijde de kerktoren te beklimmen en op hoogte te genieten van een hapje, drankje en muziek van Marcel en Ronald Peters. In de kerk wordt rond 22.00 uur het muzikale gedeelte afgesloten met een lichtshow in de kerk, waarna het spektakel buiten verder gaat.

Daar zullen enkele mensen abseilen van de kerk terwijl blazers vanuit de galmgaten in de kerktoren dit muzikaal omlijsten. Eenmaal veilig op de grond start er een drumsolo door Paul Adriaansens en vervolgens start de lichtkunst op de kerk. Mooie beelden over Mill en het Goei Leven zullen dan op de kerktoren geprojecteerd worden. Dit alles samen met muziek door o.a.
een vinyl DJ zal tot ongeveer 01.00 uur doorgaan.

De toegang is helemaal gratis.