Foto: www.kinderfeestenmill.nl

In de eerste week van de zomervakantie organiseert SKM Mill de bouwweek op het terrein bij ‘t Spoor. Dit jaar gaan we 50 jaar terug in de tijd met het thema 'Woodstock-festival'.

De kinderen kunnen 3 dagen (maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 juli) hutten bouwen, spellen spelen en knutselen. Op dinsdagavond is er een kijkavond en op woensdagavond wordt de bouwweek afgesloten met een Bonte Avond voor ouders, grootouders vrienden en bekenden, met optredens van de kinderen. Als de brandweer het goedkeurt is er ook een groot kampvuur.

Oproep

Geheel in Woodstockstijl hebben we op dinsdag tijdens de kijkavond een open podium! Wil jij je dans-, zang-, draai- of andere muziekkunsten aan ons en alle kijkers laten zien? Geef je dan op via het formulier op de website www.kinderfeestenmill.nl. Tijdens de bouwweek krijg je dan van ons te horen wanneer het podium voor jou is!

Tenslotte: deelname is mogelijk voor Millse kinderen die het basisonderwijs volgen. (Groot-)ouders zijn van harte welkom om mee te komen helpen, dit is echter zeker niet verplicht. Opgave van kinderen en aanmelden van uw hulp kan via de SKM website.

Let op: voorinschrijving is mogelijk tot en met 28 juni. Daarna kunt u op zondag 7 juli terecht op ‘t Spoor.

Dit keileuke evenement mag, en wil je niet missen.

Tot hamers.