Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, een zinvolle tijdsbesteding in Mill of Langenboom? Dan is deze fiets activiteit misschien wel iets voor u.

Wij, Welzijnsmedewerkers van dagbestedingen in Mill en Langeboom, zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en verbindingen met burgers, bedrijven en omwonenden van onze dagbesteding. Op dit moment zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om met deelnemers van de dagbesteding te gaan fietsen op de e-bike duofiets. De fiets huren we van Zorg Centraal Langenboom.

U gaat samen, met een van onze deelnemers, op pad en fietst gemiddeld een half uur tot een uur door ‘t Brabantse landschap, met als doel om samen met de deelnemer te genieten van de omgeving. Meestal is dit na de middag tussen van half twee en half vier. Het kost u weinig inspanning omdat de duofiets volledig elektrisch aangedreven is. Natuurlijk gaan we alleen bij mooi weer op pad met de duofiets.

Sociom heeft een goed vrijwilligersbeleid en u wordt te allen tijden begeleid en goed voorbereid door de Welzijnsmedewerkers alvorens u de uitdaging aan gaat op de duo-fiets. Daarnaast bent u automatisch verzekert bij een ongeval of een andere calamiteit.

U kunt zich aanmelden via onderstaande 06 nummers:
Mill via 06-30640423
Langenboom via 06-30640526

Of een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie ook de Facebook pagina: Dagbesteding Sociom Cuijk Haps Mill Langenboom.