Vakantiejaarmarkt Mill 2018 (Foto: Raymond Roelofs)

Woensdag 24 juli 2019 is het in het centrum van Mill weer tijd voor de Vakantiejaarmarkt. Deze 36e editie wordt weer georganiseerd door RKSV Juliana en Stichting Activiteiten Mill, met ondersteuning van organisatiebureau Koolen en Koolen.

Dit jaar is er meer lopend entertainment en muziek te vinden op de Vakantiejaarmarkt. Daarmee komt er nog meer sfeer op deze elk jaar druk bezochte en gezellige Vakantiejaarmarkt. Aanvang 10.00 uur, toegang en parkeren is gratis.

Deelnemen

Wilt u als ondernemer, stichting, instelling of club deelnemen aan de Vakantiejaarmarkt om uw diensten, producten en of activiteiten te promoten? Laat het dan tijdig weten. We willen graag een gevarieerde markt organiseren en er is dus een maximum aantal aan dezelfde branches wat we kunnen plaatsen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de organisatie neemt contact met u op.

Vrijwilligers

RKSV Juliana en Stichting Activiteiten Mill kunnen altijd extra hulp gebruiken op de dag van de Vakantiejaarmarkt. Dat om aan het begin van de dag kooplieden naar de juiste plek te begeleiden, parkeerplaatsen te bemannen en om aan het einde van de dag mee op te ruimen. Tijd en zin om te helpen? Bel Jan vd Wiel op tel. 0485-451000 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..