Het Vierdaagse Orkest treedt woensdagavond 10 juli op in Myllesweerd in Mill met een try-out concert. Het concert in Myllesweerd begint om 19.30 uur en is alleen toegankelijk voor senioren van de gemeente Mill en Sint Hubert. De toegang is gratis.

Muzikale leiding

Het Vierdaagse Orkest met muzikanten uit voornamelijk het Land van Cuijk, regio oostelijk Noord-Brabant (Boekel, Gemert, Zeeland) en het Rijk van Nijmegen is hard aan het repeteren om met zanggroep, combo en dansgroep een verrassend muziekprogramma in te studeren. De muzikale leiding van het orkest is in handen van dirigent Bart van Zutven, die het orkest al jaren met enthousiasme leidt. Stephanie Bongers van Werkhoven is de coach van de zanggroep, waar ze zelf ook deel van uitmaakt. De dansgroep bestaat uit vier meiden, die onder leiding van Wendy Peters voor een extra showelement zullen zorgen.

Programma

Jaarlijks wordt door de muzikale leiding een uitdagend en zeer afwisselend programma uitgekozen, variërend van musicalmuziek tot licht klassiek en pop. Voor meer informatie over het Vierdaagse Orkest en kaarten voor de overige concerten: www.vierdaagseorkest.nl.