Ben de Banjoman

De Vakantiejaarmarkt in Mill is elk jaar al erg gezellig. Maar op woensdag 24 juli is er vanaf 10.00 uur nog meer gezelligheid en vermaak te vinden. Dat met o.a. de mobile muzikale bijdrages van Ben de Banjoman, de Swingende Kok en Bent Zonder Vent.

Muziek

Ben de Banjoman zal op zijn paard door de Millse straten trekken. Ondertussen brengt hij de beste countrynummers. Bijzonder hierbij is dat zijn paard met zijn hoofd op de maat van de muziek mee knikt. Ook bijzonder is de Swingende Kok. Deze danst door de straten met zijn fornuis. En danst u met hem mee? Dan zal hij je trakteren op wat lekkers.

De Bent Zonder Vent is vanaf 13.00 uur te horen en zien. Zij zullen her en der op de Vakantiejaarmarkt het publiek laten genieten van de beste en feestelijkste nummers uit hun repertoire. De Bent Zonder Vent is veel meer dan een dweilorkest, maar dat hoort en ziet u op woensdag 24 juli tijdens de Vakantiejaarmarkt in Mill.

Vakantiejaarmarkt

De Vakantiejaarmarkt in mill start woensdag 24 juli om 10.00 uur en duurt tot 18.00 uur. In het centrum van Mill zijn die dag zo’n 300 marktkramen en verkoopwagens te vinden. Toegang en parkeren is uiteraard helemaal gratis. Organisatie is in handen van RKSV Juliana Mill, Stichting Activiteiten Mill en organisatiebureau Koolen en Koolen. www.vakantiejaarmarkt.nl