Voor ruim 100 kinderen werden dit jaar op 8, 9 en 10 juli voor de 10e keer de bouwdagen in Langenboom georganiseerd. Een jubileumjaar dus.

Op maandag is er afgetrapt met de bouw van de hutten. Er werd volop getimmerd en geklust. Dit resulteerde in prachtige bouwwerken die op dinsdagmiddag een vrolijk kleurtje kregen.

Op dinsdagochtend kwam er een extra opdracht bij: maak iets wat met ons 10-jarig jubileum te maken heeft. Daar kon het creatieve brein mee aan de slag. Er werd opnieuw getimmerd, gezaagd, getekend en geschilderd. De meest originele ideeën kwamen te voorschijn.

Dinsdagavond werd er een kijkavond georganiseerd waarvoor alle ouders en andere belangstellenden werden uitgenodigd om de hutten te komen bewonderen. Tijdens deze kijkavond hielden we een open podium waarop naast het timmertalent ook het dans- en zangtalent getoond werd. Met een ondergaand zonnetje konden we de avond heerlijk afsluiten, ondertussen genietend van een geroosterde marshmallow.

Op woensdag konden de kinderen zich uitleven op een stormbaan en het Neije Krant springkussen. De organisatie had voor de kinderen een verassing in petto vanwege het 10 jarig bestaan. Een graffiti workshop van Pieter Poorts. Moe, maar tevreden en met een prachtig kunstwerk onder de arm hebben we alle kinderen uitgezwaaid. Graag tot volgend jaar!

Stichting Bouwdagen Langenboom