Foto: Cockie Kremers

Afgelopen woensdag 24 juli werd de 36e Vakantiejaarmarkt in Mill gehouden. Deze kan met een temperatuur van zo’n 38 graden de boeken in als de warmste Vakantiejaarmarkt ooit.

Ondanks deze extreme hitte kwamen toch heel wat bezoekers naar Mill om langs de kramen te schuifelen, op een terrasje even uit te rusten en bij te komen en te genieten van muziek en entertainment.

Prijsvraag

Elk jaar is er in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt een prijsvraag. Dit keer wilde de organisatie weten welk jubileum Juliana dit jaar viert. Bijna alle inzenders wisten dat dit 100 jaar is. Uit alle inzendingen is Jolanda Luik uit Sint Hubert als winnaar getrokken. Zij wint een Staatslot. Ilona van Summeren uit Mill en Jef Essers uit Uden krijgen een cadeaubon thuisgestuurd.

Bedankje

RKSV Juliana en Stichting Activiteiten Mill bedanken alle kooplieden voor hun komst ondanks deze warmte, bedanken alle vrijwilligers voor hun inzet en de aanwonenden die gratis waterpunten verzorgden voor de bezoekers. Mede hierdoor kan de organisatie van deze Vakantiejaarmarkt terugkijken op een geslaagde editie.

2020

De Vakantiejaarmarkt zal in 2020 gehouden worden op woensdag 29 juli. Noteer die datum alvast in de agenda. www.vakantiejaarmarkt.nl