Regelmatig stijgen er ballonnen op vanuit het Aldendrielpark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill. Dit is een prachtige centraal gelegen locatie waar ballonvaarders graag gebruik van maken.

Veel van deze ballonvaarten worden geregeld via SAM (Stichting Activiteiten Mill). Zij namen een aantal jaren geleden het initiatief het Aldendrielpark in Mill te promoten als ideale locatie om een ballonvaart te starten. Hiermee kan men Mill en de directe omgeving ook extra onder de aandacht brengen. Want tijdens een ballonvaart ziet men de mooie plekjes in onze gemeente eens vanaf een andere kant.

Beleefhetinmill.nl

Belangstellenden die ook eens een ballonvaart willen maken vanuit Mill of een vaart cadeau willen doen, kunnen contact opnemen met SAM. Een ballonvaart kost 175,00 euro per persoon. Op vrijdagavond 16 augustus staat er weer een vaart op de planning. Hiervoor is nog 1 ticket beschikbaar.

Check voor boekingen en meer informatie de website www.beleefhetinmill.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over de andere activiteiten die SAM organiseert of waarbij SAM betrokken is. Telefonisch is SAM te bereiken op tel. 0485-325634.