Foto: Henk Nooijen

Tijdens het zondag avond matinee op 8 september bij Wilbertoord Pakt Uut, zal rond 19.00 uur de enige echte Land van Cuijkse luchtballon vanaf festival terrein vertrekken. Heb jij al eens een vaart met een luchtballon gemaakt? Dit is een prachtige ervaring, zeker de moeite waard.

Regiofair Land van Cuijk

De organisatie vind het leuk dat deze groen-wit geblokte luchtballon weer vanuit Wilbertoord zal vertrekken. Sinds 2013 is de regiofair Land van Cuijk een vast onderdeel van Wilbertoord Pakt Uut. Tijdens deze eerste editie werd de regionale vlag door 11 carnavalsprinsen onthult. Ook dit jaar zijn weer een aantal onthullingen te verwachten. Dit jaar staat het thema: ‘Techniek & buitenleven centraal’. Binnenkort wordt het volledige programma gepresenteerd.

Wilbertoord Pakt Uut staat bol van de festiviteiten. Zo zijn er o.a. een spetterende feestavond, een Rockpodium, een oldtimershow, Zwarte Cross activiteiten, diverse demonstraties en leuke (kermis)attracties voor de kinderen. Kortom, op ´Wilbertoord Pakt Uut´ treft u een combinatie van muziek, cultuur, avontuur en bovenal veel gezelligheid. Het regionale evenement heeft zich in de loop der jaren dan ook niet voor niets ontpopt tot een buitengewoon verrassend spektakel voor het hele gezin!

Inschrijven

Wil je graag eens met een luchtballon op pad? Of wil je deelnemen met de regiofair, hobbyistenmarkt, kofferbakverkoop of met de oldtimer. Schrijf je in via: www.wilbertoordpaktuut.nl.
Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met: Femke van Gaal (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) 06 - 41 63 35 24.