Op dinsdag 13 augustus aanstaande wordt er een informatieavond georganiseerd over de reconstructie van de Vorleweg in Mill. Plaats: Cultureel Centrum Myllesweerd te Mill. Aanvang 19.00 uur.

Aanwonenden hebben een schriftelijke uitnodiging ontvangen maar ook andere belanghebbenden of belangstellenden zijn welkom.

Reconstructie

De gemeente Mill en Sint Hubert wil de Vorleweg reconstrueren. De reconstructie bestaat onder andere uit het vervangen van de bestaande verhardingen, het aanleggen van hemelwaterriolering en het vervangen van de openbare verlichting. Tegelijkertijd worden er een aantal verkeerskundige maatregelen getroffen. Zo worden de fietspaden verhoogd aangelegd en worden deze met een oploopband gescheiden van de rijbaan. Ook worden er enkele kruispunten verhoogd aangelegd.

Werkzaamheden

Aannemersbedrijf Gebr. Remmits BV uit Wijchen gaat het werk uitvoeren. Voordat het werk begint, willen wij u echter uitgebreid informeren over de uit te voeren werkzaamheden. Daarom nodigen wij u van harte uit voor een informatieavond. Tijdens deze avond wordt ingegaan op de aard van de werkzaamheden en de planning. Ook wordt uitgelegd welke maatregelen worden getroffen om overlast zoveel als mogelijk is te vermijden. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden

De informatieavond wordt gehouden op dinsdag 13 augustus van 19.00 uur tot 20.00 uur in Cultureel Centrum Myllisweerd, Kerkstraat nummer 3 te Mill. De bijeenkomst vindt plaats in de Tuinkamer. Wij horen het graag van u als u de informatieavond wil bezoeken. U kunt zich aanmelden bij mevrouw C. Verrijdt, Werkorganisatie CGM (gemeente Mill en Sint Hubert) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatie

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met bovengenoemde mevrouw Verrijdt, eveneens bereikbaar via 0485 - 460 300.