Nog tot half oktober kunnen teams zich weer inschrijven voor de Wilbertoordse dorpsquiz. De organisatie heeft al een aantal teams mogen noteren, maar willen we het aantal van 2017 gaan halen dan is er nog werk aan de winkel... dus teams schrijf je gerust in!

Op dit moment is het record van het aantal sponsors verbroken en staan we op 34 sponsors. Super!

KwisUtWel

De Wilbertoordse dorpsquiz KwisUtWel wordt zaterdagavond 26 oktober gehouden. Op deze avond kan één of twee vertegenwoordiger(s) van elk deelnemend team klokslag 19.30 uur bij Gemeenschapshuis De Wilg aan de Weth. Lindersstraat 11 te Wilbertoord het vragenboekje ophalen. Het aantal rubrieken is ongeveer gelijk aan die van voorgaande jaren, echter dit jaar hebben we ook een speciale rubriek voor onze jeugdige deelnemers. Na enkele uurtjes puzzelen dient uiterlijk 23.30 uur het boekje weer ingeleverd te worden bij gemeenschapshuis De Wilg. Op vrijdagavond 1 november zal eveneens in gemeenschapshuis De Wilg vanaf 20.30 uur een feestavond zijn met bekendmaking van de uitslag en prijsuitreiking.

Inschrijven kan via www.wilbertoordonline/kwisutwel/inschrijfformulier of vul het inschrijfformulier in wat je aantreft in ’t Willy’s Venster.