Snollebollekes

Het zal niemand zijn ontgaan. Voetbalvereniging RKSV Juliana in Mill bestaat deze maand precies 100 jaar. Dit gaan zij vieren met een sportief, gezellig en muzikaal jubileumweekend.

Een jubileumcommissie heeft een gevarieerd programma samen weten te stellen waar jong en oud zich prima zal kunnen vermaken. Dit alles op het sportpark aan de Langenboomseweg.

Programma

De festiviteiten starten op vrijdag 30 augustus met een wedstrijd tussen de ‘Juliana All-Stars’ tegen het huidige Juliana 1. Rondom die wedstrijd vinden er nog enkele jeugdactiviteiten plaats, waaronder een voorwedstrijd en het FIFA-toernooi. Zaterdag 31 augustus zal in het teken staan van het familietoernooi waarbij verschillende Juliana families het tegen elkaar op gaan nemen. Aansluitend vindt het officiële gedeelte plaats met een receptie, cabaretvoorstelling en BBQ. Later op de avond vindt de feestavond plaats met meerdere artiesten en als hoofd-act de Snollebollekes. Op zondag zijn er allerlei activiteiten voor de jeugd georganiseerd en zal men aansluitend het jubileumweekend gezamenlijk afsluiten.

Meer

Zie voor meer informatie over 100 jaar Juliana ook de speciale jubileumkrant die komende week (23/24 augustus) huis aan huis in de hele gemeente zal worden verspreid. Extra exemplaren zijn ook af te halen op het sportpark van Juliana aan de Langenboomseweg in Mill.