Zoals bekend, is D'n Inloop (in gemeenschapshuis De Wis) in Langenboom elke donderdagmiddag open, met mogelijkheid voor een praatje, een spelletje, kortom gezellig samenzijn.

Ook is er elke donderdag van 13.30 tot 14.30 uur de mogelijkheid om hulp te vragen bij problemen met je computer, laptop, tablet, mobiel etc. Die vragen kunnen overal over gaan, bijvoorbeeld:

Windows 10, na de laatste Update: Ineens een brede zoekbalk! Waar is mijn Zoekpictogram (ofwel vergrootglas)?
In de Onderdelenupdate naar Windows 10, versie 1903 zijn natuurlijk een aantal vernieuwingen doorgevoerd: je kunt bijvoorbeeld de cursor-instelling prettiger maken. (zie voor al die vernieuwingen: Windows + i / Bijwerken en beveiliging / Geschiedenis van updates weergeven / Nieuw in deze update / Wat is er nieuw).
Een andere aanpassing die deze update heeft doorgevoerd, is de brede zoekbalk. Je kunt deze wijzigen in drie vormgevingen. Klik met de rechtermuisknop op de brede zoekbalk, klik op Zoeken, en maak vervolgens een keus uit: Verborgen, of Zoekpictogram weergeven, of Zoekvak weergeven.

Nog vragen?

De computerhulpgroep is elke donderdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur aanwezig. Neem het apparaat mee, (met eventueel de oplader).
Onder het genot van een kop koffie of thee, zullen we proberen je problemen op te lossen, vragen te beantwoorden, te begeleiden waar mogelijk, of advies te geven.

Behalve de gratis adviezen en hulp, is het ook elke donderdagmiddag heel gezellig!