In het laatste weekend van September viert de OndernemersVereniging Sint Hubert haar 25-jarig jubileum.

Op zaterdag 28 September zullen meerdere leden een open dag organiseren. Hier kunt u op deze dag terecht voor uiteraard alle normale voorkomende zaken en diensten, maar wellicht ook enkele erg interessante aanbiedingen. Houdt u dus de media goed in de gaten. Later in September wordt bekend gemaakt welke bedrijven op deze zaterdag de deuren voor u open zetten.

Op Zondag 29 September begint de dag met een brunch voor iedereen die wil! Vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur mag iedereen die zin heeft om gezellig met dorpsgenoten, familie en vrienden een lekker hapje te eten, aanschuiven in de grote zaal in Gemeenschapshuis de Jachthoorn te Sint Hubert. Natuurlijk willen we de inkoop van het eten afstemmen op het aantal mensen dat komt eten. Vandaar dat u zich kunt aanmelden door een entreebewijs te kopen. De prijs voor de brunch bedraagt € 3,-, maar hiermee ondersteunt u een goed doel. De OndernemersVereniging Sint Hubert heeft als doel hiermee het dorp bijeen te brengen voor een zo laag mogelijke prijs, waarmee tevens het goede doel wordt ondersteund. Uw aankoopbedrag gaat in zijn geheel naar het goede doel. Binnenkort zal bekend gemaakt worden welk goed doel. Entreebewijsjes zijn te koop in de Jachthoorn, bij Kapsalon Truus, bij AURA en bij E. Geurts Verzekeringen. Uiteraard hopen we met zijn allen op een zo groot mogelijke opkomst. Gezellig, dus zorg dat u erbij bent!

Aansluitend aan de brunch is er een open dag. Een aantal ondernemers presenteert zich in de Jachthoorn, en een aantal zal dat in het eigen bedrijf doen. In samenwerking met Heemschut wordt u een quiz aangeboden, waarmee u een leuk prijsje kunt winnen. De prijsuitreiking zal naderhand plaatsvinden, op een nader te bepalen lokatie en tijdstip.

In de maand september hoort u ongetwijfeld nog meer van het jubileumweekend. Check ook onze Facebookpagina https://www.facebook.com/ovs.sinthubert. Reserveer de datum alvast zodat u de brunch of open dag zeker niet mist!