We hebben onlangs als KBO Mill weer het jaarlijkse zomerfeest georganiseerd. Er was weer een grote belangstelling en daarom hebben we diversen personen teleur moeten stellen omdat het vol was. Dit wil zeggen dat het goed in de smaak valt.

We konden genieten van een voortreffelijke koffietafel, met vooraf een heerlijke soep. Daarna zou er een uitleg worden gegeven door een medewerkster van de Rabobank over veilig bankieren. Door oponthoud op de wegen kon zij pas wat later aanwezig zijn. Daardoor startte Ad Goossens alvast met zijn bekende gezellige muziek.

Even later arriveerde Marianne Verweijen-Hendriks die een korte presentatie kwam geven. Op een duidelijke manier gaf zij aan hoe het in praktijk regelmatig gebeurde. Soms op zeer gevaarlijke manieren waarvoor zij waarschuwde. Zij gaf uitleg hoe het op een zeer veilige manier kan. Omdat het beantwoorden van vragen in zo’n volle zaal moeilijk is, stelde zij voor om vragen door te geven aan het bestuur van de KBO die ze dan zullen doorgeven aan de bank. Zij zullen dan contact leggen met de betrokkenen.

Er werd nog een consumptie aangeboden op kosten van de Bank welk zeer gewaardeerd werd. Daarna was er een gezellig samenzijn onder het genot van de muziek van Ad. Na een slotwoordje door onze voorzitster Anneke die blij was met deze opkomst. Zij betreurde het dat we mensen hebben moeten teleurstellen, maar meer kunnen er niet in de zaal. Ze bracht een dankwoord uit aan Broer en Ineke met personeel voor de goede verzorging en Ad voor de gezellige muziek.

Zeer tevreden vertrokken de deelnemers rond 16.30 uur naar huis en kunnen we terugzien op een geslaagde middag.