Foto: Kristel Beelen Mooi & Mooi Fotografie

Zondag 1 september 2019 komen The Feliciano's de binnenplaats van Kasteel Tongelaar in Mill weer onveilig maken tijdens de laatste ‘Muziek & BBQ’ van dit seizoen.

God, liefde, haat, treinen en katoen

Daar gaat het bij The Feliciano's om. En humor. Daar wordt over gezongen, geschreeuwd, gesoleerd. Dit bonte gezelschap zingt onbeschaamd vrolijk en vrijpostig hun onvervalste bluegrass en feelgood country music. Met gitaar, banjo, mandoline, contrabas, mondharp en percussie spelen ze overal en maken ze heel veel mensen blij. Op Tongelaar zijn ze ook blij dat de jongens deze zomer het kasteel weer aandoen, want het is toch een beetje het huis-bandje geworden.

The Feliciano's zijn:

  • Pieter Verhappen: banjo, gitaar, zang
  • Philip Sijmens: mandoline, gitaar, zang
  • Luc de Graaf: contrabas, mondharmonica, zang
  • Kees Ijzermans: gitaar, contrabas, zang

Reserveren

“Muziek & BBQ op het plein” is van 19 tot 23 uur. Voor meer info of het reserveren van een tafeltje, mail Emil op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosten voor de BBQ zijn € 25,- p.p. Als je alleen wil borrelen en muziek luisteren, ben je ook van harte welkom. (Bij slecht weer gaat het programma gewoon in het kasteel door)

Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 Mill, Autonavigatie Hoogedijk Mill
www.kasteeltongelaar.nl
Meer informatie: Emil Minten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.