Meulepas & Partners verzorgt voor veel bedrijven de salarisadministratie. Ook adviseren zij in zaken die met personeel en organisatie te maken hebben.

Medewerkers zijn immers één van de belangrijkste succesfactoren van een bedrijf. Om die reden organiseert Meulepas & Partners een werkgeverscafé op dinsdag 3 september a.s. De avond vindt plaats bij zaal ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. De spreker van deze avond is Melanie Hermes. Melanie is advocaat/eigenaar bij Hermes Advocatuur en o.a. werkzaam als trainer bij Fiscount.

Kun je een werknemer beter na 1 januari pas ontslaan?

Welke contractvorm kan je een nieuwe medewerker het beste aanbieden en wanneer? Hoeveel voordeliger is het om medewerkers snel een vast contract te geven? Wat zijn de nieuwe regels op het gebied van ontslag en transitievergoeding? En is payrolling nog wel voordelig? Duidelijk is dat de wet grote gevolgen heeft voor ondernemers met personeel.
Bereid je dus goed voor.

Grote gevolgen voor ondernemers met personeel

Het kabinet wil het voor werkgevers interessanter maken om mensen in vaste dienst te nemen. Met de Wet Arbeidsmarkt in Balans wil de overheid ook de afstand tussen flexibele en vaste arbeidsovereenkomsten verkleinen. Doordat de nieuwe wet vaste arbeidsovereenkomsten aantrekkelijker maakt voor werkgevers ontstaat meer perspectief voor werkenden. Het is verstandig om je als werkgever goed voor te bereiden.

Voor ondernemers, HR managers of (hoofd) salarisafdeling

Tijdens deze avond wordt je op de hoogte gebracht van de belangrijkste wijzigingen. Ook krijg je praktische tips en adviezen, zodat je tijdig kunt schakelen.
De avond is gratis toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen klant te zijn van Meulepas & Partners. Wil jij en/of een collega hierbij aanwezig zijn?
Meld je aan via https://www.meulepas.nl/werkgeverscafe.

Je bent welkom op 3 september vanaf 19.30 uur bij zaal ’t Lagerhuis in Mill. Om 20.00 uur start de lezing. Na de lezing kunnen er vragen gesteld worden en is er een mogelijkheid om te netwerken.