De vakantie zit er voor de meesten weer op. Op 4 september is het Mamacafé Mill dan ook weer gewoon geopend. Vanaf 9.30 uur is iedereen welkom.

Gastspreker is Wendy Peters van Heppie Joy uit Haps. Heppie Joy wil mensen en kinderen een stem geven. Door gebarencursussen aan te bieden, krijgen mensen de kans al op jonge leeftijd met een kind te communiceren. Heppie Joy biedt cursussen voor ouders, opa's, oma's, tantes en ooms. Door middel van gebaren kun je als ouder al vroeg communiceren met je kind. Een kind begrijpt al vroeg veel van de wereld maar kan dit pas vanaf de 18 maanden duidelijk maken met woorden. Heppie Joy volgt cursussen bij gebarenstem om de visie van gebarenstem uit te kunnen dragen in de omgeving van Haps. Ouders kunnen baby- en kindergebaren leren via de oudercursus. Ook zijn er mogelijkheden tot gebarenpret workshops en voorlezen met gebaren door Heppie Joy.

Donderdag avond 26 september is er een extra Mamacafe, Dan komen Christel en Jeroen van Fabriek69. Het Mamacafé Mill opent haar deuren in de avond voor deze leuke workshop! Informatie zie www.mamacafemill.nl.

In het Mamacafé in de bibliotheek van Myllesweerd in Mill kunnen (aanstaande) mama's gezellig onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen uitwisselen over zwangerschap, (borst)voeding en het hebben van kleine kinderen. Het Mamacafé is bedoeld voor mama's met kleine kinderen (0-4 jaar), natuurlijk mag je je kindjes meenemen. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Elke maand wordt er een gast uitgenodigd die iets interessants kan vertellen over baby's, peuters of moeders. Deze gast zal kort wat vertellen of demonstreren waarna ieder weer verder kan praten en koffie drinken. Ook is er natuurlijk gelegenheid om zelf nog vragen te stellen aan deze gastspreker. Ook is Nellie Schonenberg Lactatiekundige altijd aanwezig om vragen over borstvoeding te beantwoorden.

Informatie

Wanneer? Iedere eerste woensdag van de maand.
Hoe laat? Van 9.30 uur tot 11.30 uur.
Waar? In de bibliotheek van Myllesweerd in Mill.
Op onze Facebookpagina vind je elke maand informatie over het thema en de gast van die maand.