Black Cadillac

Op alle locaties en alle dagen is het muziekprogramma van de Millse Kermisfeesten 2019 in het centrum van Mill gratis toegankelijk. Dit alles van vrijdag 13 tot en met dinsdag 17 september.

Vrijdag 13 september

Kerkplein v.a. 20.00u
- One Shot
- DJ Benzel
Samen met jou maakt deze jonge en energieke groep muzikanten er één gróót knalfeest van! Met hits van AC/DC tot aan ABBA komt er voor iedereen wat wils voorbij. Een show van herkenning, afgemaakt met een sterk staaltje techniek en special effects, dat is One Shot.
Myllesweerd v.a. 21.00u
- Smèrrig Diskjochies
- FeestDJ Remco
(Kermis en kermisterras gesloten op vrijdag)

Zaterdag 14 september

Kerkplein v.a. 20.00u
- Velvet Roses
- DJ Silsation
Rozen verwelken, bandjes vergaan maar The Velvet Roses zijn op elk feest AAN!
Deze jeugdige partyband speelt de vetste hits en de grootste meezingers. Deze gasten weten je hart te veroveren en je in te pakken bij elk nummer.
Door de energie die de gangmakers aan de nummers meegeven is één ding zeker,
stilstaan is geen optie!
Myllesweerd v.a. 21.00u
- DJ Daani
- FeestDJ D'Jroen
Kermisterras open vanaf 18.00u

Zondag 15 september

Kerkplein v.a. 17.00u
- Black Cadillac
- FeestDJ Joost
Bij Black Cadillac is de term "schaapjes tellen" ver te zoeken, want slapen is voor apen!
Van kuddedieren is geen sprake, Black Cadillac gooit fijntjes de kont tegen de crib. Recalcitrant & ruig, gecombineerd met de waanzinnige vocals van Sem en Pieter, pakken je vanaf het eerste moment en weten je vast te houden. Het seizoen is begonnen, tijd om de woeste gronden te roeleren!
Myllesweerd v.a. 21.00u
- Jailhouse Jimmy
- FeestDJ Drace
Kermisterras open vanaf 13.00u
- René Goossens

Maandag 16 september

Kerkplein v.a. 19.00
- De Heeren Van
- FeestDJ Joost
Op elke party waar De Heeren Van verschijnt weten zij met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment alle harten te stelen. Zo weet De Heeren Van de juiste muziek op het juiste moment te brengen. Dus als de pannen van het dak moeten is dit zeker geen probleem, maar even wat gas terugnemen is natuurlijk ook mogelijk. Door hun interactie betrekken zij het publiek bij het optreden. Dit zorgt voor verrassende unieke momenten. Met een show vol licht, geluid en top entertainment.
Kermisterras open vanaf 14.00u
- Conny & Ilse

Dinsdag 17 september

Kerkplein v.a. 19.00u
- 3Cover
- DJ Benzel
Coverband 3Cover! weet met een kleine bezetting toch het geluid te produceren alsof er en grote band staat te spelen. Dit is mogelijk door het gebruik van de nieuwste techniek. Vanaf de eerste gespeelde noot gaat deze 3mans-formatie uit Deurne voor feest en gezelligheid! Drie gelouterde muzikanten die hun sporten ruimschoots hebben verdiend in de muziek en weten hoe ze een feestje moeten bouwen.
Kermisterras open vanaf 14.00u

Meer weten? Like dan de Facebookpagina van Kermis Mill!